Valgt by:
Bergen
Gøteborg
Oslo
Stavanger
Trondheim

Hva koster det?

Bestill din jip i appen, og reis hvor du vil innenfor bygrensene. I appen får du se hvor mye turen din vil koste før du bestiller, og du kan følge med på hvor taxien din befinner seg til en hver tid.

Tar du en jip mellom 17-07 mandag til torsdag betaler du kun 14 kroner per km, og 6 kroner per minutt - med en minstepris på 90 kroner.
Husk at startprisen for alle reiser, er 55 kroner

På tidlig morgen, dagtid og kvelden i helgene(04-23) ligger prisene våre på 15,6 kroner per kilometer, og 7,2 kroner per minutt - med en minstepris på 90 kroner.
Oppstart er fortsatt den samme lave startprisen på 55 kr!

Dersom du reiser til øvrige tider mandag til torsdag(07-17) og på natten i helgen(23-04) er prisen 16,85 per kilometer, og 7,8 kroner per minutt -med en minstepris på 110 kroner.
Startprisen er fortsatt 55 kroner.

Hvor kjører dere?

Hvordan reklamerer jeg en reise?

Send en mail til oss så gjør vi det vi kan for å løse problemet.

Bergen - support.bgo@ridejip.com
Gøteborg - support.got@ridejip.com
Oslo - support.osl@ridejip.com
Trondheim - support.trd@ridejip.com

Hvordan endrer jeg mine kontoopplysninger i appen?

Klikk på menyknappen i det øvre venstre hjørnet når du er innlogget. Deretter klikker du på navnet ditt lengst ned i menyen for å komme til profilen din. Klikk på “Endre profil”. Her kan du endre navn, telefonnummer og passord. Om du har en jip-konto som er skapt med din Facebook- eller Google-konto har du ikke passord. Og det man ikke har, kan man heller ikke endre. Wow, dypt.

Kan jeg avbestille reisen min?

Ja. En reise går å avbestille fram til du har fått tildelt bil, men prøv heller å planlegge godt. For å avbestille en reise, går du inn på den aktive bestillingen, scroller ned og klikker på “Avbestill reise”. Når det ikke lenger er mulig å avbestille i appen, forsvinner knappen.

Hvordan funker jip?

  1. Last ned jip-appen. Det årner du, vettu.
  2. Registrer deg. Det er stort sett bare mailadresse og betalingskort vi trenger. Du kan også bruke Facebook- eller Google-kontoen din, så går det ekstra fort. Sånn!
  3. Bestill en jip! Det er bare å gjøre som appen sier. Bestillingen din kobles automagisk sammen med en jip-sjåfør.     
  4. PLING! Du får beskjed når bilen er på vei. Og når den er framme hos deg. Du kan følge jip’en din direkte på kartet hele veien (bare vi som er avhengige av dette?).
  5. Hopp inn!
  6. Hopp ut. Dett var dett. Prisen trekkes direkte fra det registrerte kortet og kvitteringen kommer på mail. 

Hvordan finner jeg min jip?

Bilens nummer finner du i appen, på taket av bilen eller i frontruta. Du kan hele tiden se bilen direkte i kartet. I tillegg får du både beskjed når den er på vei til deg og når den er framme.

Går det an å forhåndsbestille en jip?

Nei. Livet er nå.

Kan jeg bestille en jip uten appen?

App, app, app! Nei. Ikke mulig. Nix. Kun i appen. Telefon? Nope. Men telefaks går bra. Neida. App, bare app.

Jeg glemte favorittvantene mine i bilen. Hvordan får jeg dem tilbake?

Å nei, så dumt. Men det skjer ofte, så sjåførene våre leverer alltid inn det de finner i bilene til jips lokale hittegodsavdeling. Sjekk med dem, så får du hjelp. Det orner seg nok!

Hvor mange får plass i en jip?

Deg, pluss tre av verdens beste kompiser. Så, fire. Tallet er fire. 4.

Må jeg registrere mitt bankkort for å bestille en jip?

Ja. 

Hvorfor skal jeg gi karakter på jip-reisen min?

Vi bruker bare de beste sjåførene, men vi tror også at de har muligheten til å bli enda bedre.

Det er bare du som kan hjelpe oss med å forstå hvilken måte vi kan forbedre jip-opplevelsen. Enten det handler om bestillingen av reisen, eller kvaliteten og servicen underveis. Sjåføren får kun tilgang til sin snittkarakter, og har aldri tilgang til kun din rangering.